V prostorách restaurace Atrium nebo salonku Dividýlko
Dekorace ve stylu středověkého hradního sálu /tabule s velkými kovanými svícny/
Středověká reprodukovaná hudba
Welcome drink (speciální pro tuto příležitost ... růžový sekt se sušenou švestkou marinovanou slivovicí)
Na svícnech budou zavěšeny velké špízy, ze 150g/os:/
Pečená uzená kýta/
Domácí uzená slanina a klobásky/
Čerstvá zelenina/
Chléb a křupavé rohlíčky/
Na tabuli bude založeno 100g/os:/
Domácí paštika z husích jater s višňovou omáčkou/
Bylinková gouda a Sýr s modrou plísní – podávaný vcelku, ozdobený ořechy a hroznovým vínem/
Hovězí tatarák s česnekovými topinkami na prkně s doplňky/
Teriny bramborové polévky s hříbky a liškami/
Na rožních 400g/os (včetně kostí – celé kusy jako ve středověku):/
Pečená celá kuřata plněná mandlovou nádivkou/
Dlouze dušená hovězí pečeně marinovaná v divokém koření Sous-vide/
Kachna pečená s jablky a perníkovým zelím/
Válečky z vepřové panenky marinované v hrubozrnné hořčici Sous-vide/
Horké lávové kameny a fondue kotlíky, připravené k pečení těchto mas 100g/os:
Vepřová panenka
Steaky z kuřecích prsou
Hovězí svíčková
Marinované v drceném barevném pepři a rozmarýnu
Přílohy a doplňky 150g/os:
Restované brambory se špekem a cibulí
Domácí bramboráčky se slaninou
Škvarkové placky
Teplá houbová omáčka
Česnekový dip
Pikantní zeleninový dip
Čerstvý křen a hořčice
Moučníky 2ks/os:
Domácí jablkový závin s mandlemi a rozinkami
Lívanečky s horkým ovocem
Kynuté švestkové knedlíky s tvarohem a máslem
Cena dle počtu osob na dotaz.
Hostina je připravována na objednávku, minimální počet je 20 osob.