Zveme Vás na oslavu italské gastronomie. Od 6. do 13. dubna nabízíme speciální tématické menu.
Carpacio z hovězí svíčkové, rolované s pomerančovou hořčicí a rukolou, praženými semínky, domácím olivovým chlebem a rajčatovou tapenádou 155,-
Krémová rajčatová polévka s provensálskými bylinkami, rukolovým pestem mozzarelou a zeleninovým tartarem 69,-
400g Lasagne s masovým ragú, bešamelem, parmazánem, malým kořeněným salátkem a oříškovým dipem 175,-
150g Medailonky z hovězí svíčkové grilované v těstíčku s parmazánem a rajčaty podávané na bylinkových pikantních špagetách s rukolou 225,-
150g Mořský vlk grilovaný se šalvějí a česnekem podávaný na krémovém rizotu z červené řepy s pečenou cuketou, rajčátky a listovým salátkem 269,-
Tiramisu s čokoládou, plátky marinovaných jahod s karamelem a chilli jahodovou omáčkou 79,-