english

Dny italské kultury

Událost již byla ukončena, podívejte se na naše další události

6.duben

Zveme Vás na oslavu italské gastronomie.  Od 6. do 13. dubna nabízíme speciální tématické menu.

Carpacio z hovězí svíčkové, rolované s pomerančovou hořčicí a rukolou, praženými semínky, domácím olivovým chlebem a rajčatovou tapenádou    155,-
Krémová rajčatová polévka s provensálskými bylinkami, rukolovým pestem mozzarelou a zeleninovým tartarem    69,-
400g Lasagne s masovým ragú, bešamelem, parmazánem, malým kořeněným salátkem a oříškovým dipem    175,-
150g Medailonky z hovězí svíčkové grilované v těstíčku s parmazánem a rajčaty podávané na bylinkových pikantních špagetách s rukolou    225,-
150g Mořský vlk grilovaný se šalvějí a česnekem podávaný na krémovém rizotu z červené řepy s pečenou cuketou, rajčátky a listovým salátkem    269,-
Tiramisu s čokoládou, plátky marinovaných jahod s karamelem a chilli jahodovou omáčkou    79,-

Hotel Hejtmanský dvůr v ve Slaném hodnocení