Dárkové poukazy

INSPIRACE, CHCETE-LI DAROVAT ...

ŠIROKÝ VÝBĚR DÁRKOVÝCH POUKAZŮ

 

Relaxační centrum - Whirlpool&Sauna

1hod ... 550,-       2hod ... 950,-

1hod vč. Bohemia sektu ... 850,-

 

Relaxační centrum - Wellness Spa

1hod ... 500,-       2hod ... 900,-

1hod vč. Bohemia sektu a ovoce ... 850,-

 

Masáže dle vlastního výběru

30 min (med pouze 20min) ... 550 Kč

45 min (med pouze 40min) ... 750 Kč

60 min (med a indická nelze) ... 950 Kč

 

Konzumace v Restauraci Atrium 

v hodnotě 500,- nebo 800,- nebo 1000,-

 

Slavnostní gurmánské menu pro 2os. ... 1000,- /6chodové/

Výběr 3 gurmánských menu Vám představujeme níže na této stránce, prosím sjeďte kurzorem :-)

 

Wellness večer pro 2os. - cena 1.950,-  ... Slavnostní večeře při svíčkách + vstup do relaxačního centra na 2hod vč. Bohemia sektu

 

Romantická noc pro 2os. - cena 3.690,-  ... Ubytování v luxusním pokoji, snídaně servírovaná na pokoj, slavnostní večeře při svíčkách, relaxační centrum 1hod vč. Bohemia sektu, pozdní check-out, parkování před hotelem

 

Služby hotelu Hejtmanský dvůr - cena 500,- nebo 1.000,-  ... jakékoli služby hotelu, obdarovaný si může vybrat čerpání dle svého uvážení

 

Platnost dárkového poukazu je 12 měsíců od data vystavení.
V prodeji 24 hodin denně na recepci hotelu.

 

NÁŠ TIP:

Požitek z dárkového poukazu doporučujeme umocnit přikoupením lahodného jedlého dárku naší vlastní receptury. Nápaditá symbioza chutí našich marmelád, ochucených Portským vínem, kořením, či bylinkami či husí a kachní paštiky s mandlemi, sušeným ovocem, exotickým kořením a jinými ingrediencemi potěší jazýček nejednoho gurmána. 

Příchutě stále obměňujeme, na aktuální nabídku jedlých dárků se informujte na recepci.

 

 

Slavnostní gurmánské menu pro 2os. ... 1000,- /6chodové/

Slavnostní GURMÁNSKÉ MENU 1.
Amuse bouche z hotelové kuchyně
Vepřová panenka SOUS-VIDE obalená v sekaných bylinkách na ragú z karamelizovaných hrušek, karotkovým pyré, listovým salátem a domácím chlebem
Krémová polévka z listového špenátu se zeleninovým tartarem a česnekovými klíčky
Sorbet z černého rybízu s lístky máty a sektem
Rolovaná kuřecí prsíčka a hovězí svíčková s parmskou šunkou a sušenými rajčaty pečená na víně do růžova, podávaná s gratinovanými smetanovými bramborami
Smažená vanilková zmrzlina v krustě z ořechů a kukuřičných lupínků s čokoládovou omáčkou

Slavnostní GURMÁNSKÉ MENU 2.
Amuse bouche z hotelové kuchyně
Hrubě sekaný tartar z hovězí svíčkové s kapary, dijonskou hořčicí a křepelčím vejcem, zauzený v akátovém kouři s malinovou redukcí a olivovým olejem
Krém z pečeného česneku a celeru s plátky uzeného lososa, dýňovými semínky a klíčky
Ovocný sorbet s mraženými malinami a sektem
Grilovaný mořský vlk na šalvějovém másle s restovanými cherry rajčátky, olivami, limetou, koriandrem a bazalkou, pyré z pečených paprik
Citrónový cheese cake s čokoládovou hlínou a malinovým juice

Slavnostní GURMÁNSKÉ MENU 3.
Amuse bouche z hotelové kuchyně
Tartar z hřebenatky s kaparovými plody, plátky marinované řepy, mangovou omáčkou, pečenou limetou a sušeným pomerančem
Pečená brambora plněná smetanovým špenátem, zapečená pepřovým sýrem
Hovězí consommé s kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudličkami
Hovězí líčka dušená na hrášku a červené řepě, podávaná na karotkovo-bramborovém pyré
Květinový desert

Hotel Hejtmanský dvůr v ve Slaném hodnocení